Våra författare


 

Birgit Bauer / Tyskland

Birgit är en nyfiken och passionerad journalist och patient förespråkare från Tyskland. Hon har vackra historieberättelser och gör sitt bästa för att avslöja den mest intressant samling av detaljer för sina läsare. Som en expert på sociala medier, arbetar Birgit på att utveckla effektiva sociala mediestrategier för sina kunder.

Se alla inlägg från Birgit Bauer

 


 

Willeke Van Eeckhoutte / Irland

Efter att emigrerat till Irland för över ett decennium sedan, korsade det aldrig Willekes sinne att hennes liv skulle skakas av MS. En tidigare bibliotek assistent från Belgien med ett intresse för böcker, psykologi och historia, var författande en dröm som ännu inte blivit verklighet. Detta ändrades efter Willeke slutade arbeteta på grund av sin MS. I sin vägran att låta MS definiera henne, blev hon en ivrig bloggare på Irland, Multiple Sclerosis & Me.

Se alla inlägg från Willeke Van Eeckhoutte

 


 

Declan Groeger / Irland

Declan fick diagnosen multipel skleros 1988. Han är lyckligt gift med en underbar fru och två vuxna barn. Citatet från Jack London sammanfattar hans inställning till livet. Frågor om bristande tillgänglighet upptar hans tankar och irritera honom mycket.

Se alla inlägg från Declan Groeger

 


 

Donna Sullivan / USA

Som en social sekreterare och vårdgivare i hennes privata liv, förstår Donna hur bemyndigande och behjälpligt ett bra socialt nätverk kan vara. Hon är en passionerad författare, bidrar till flera bloggar och har deltagit i många initiativ i det internationella MS samfundet. Hon har familj och nära vänner som lever med MS och hon bryr sig om sin unga dotter som kämpar med Ehlers Danlos syndrom.

Se alla inlägg från Donna Sullivan

 


 

Jamie Tripp Utitus / USA

Förvånade nog började Jamie Tripp Utitus författar karriär I samband med MS diagos. Vad som började som en personlig


 blogg (Ugly Like Me) och ett försök att klara av en chockerande diagnos, utvecklades snart hennes lärarkarriär och växande familj till ett nytt yrke. Hon lämnade undervisning och började sin nya MS liv som frilansande skribent för tre år sedan och hon har inte tittat tillbaka.

Se alla inlägg från Jamie Tripp Utitus