DayByDay

DayByDay är en app för iPhone och Android, speciellt framtagen för dig som lever med MS. Appen har flertalet funktioner som gör det enklare för dig i din vardag. Nedan följer en vy över de olika funktionerna.

Välkommen till DayByDay 

 

Det är inte alltid enkelt att minnas hur den gångna tiden varit och hur din hälsostatus förändrats. DayByDay gör det enkelt för dig att dagligen fylla i information om din hälsa, så att du får ett lättöverskådligt underlag att diskutera tillsammans med din läkare. Min första dos är för de som tar Novartis läkemedel, kräver inloggning med kod på läkemedelsförpackningen. 

 

Väggen ger dig möjlighet dela dina känslor och interagera med andra användare av appen. 

 

Som komplement till din personliga hälsodagbok innehåller DayByDay också en digital dosett som ger dig en enkel överblick över när du ska ta dina mediciner. Appen har också en påminnelsefunktion kopplad till läkemedelsdelen, som påminner dig om att t.ex. ta din medicin. I appen kan du också spara information om dina vårdkontakter. Du lägger enkelt in ditt eget MS-team med logoped, läkare, sjukgymnast, m.fl. DayByDay kan påminna dig om när du har nästa läkarbesök inbokat eller när du har en telefontid med någon i ditt team. I appen kan du också spara alla kontaktuppgifter så att de finns tillgängliga om du eller någon i din närhet behöver kontakta dem. 

 

 

Eftersom rörelse och träning är en viktig del av hälsan innehåller DayByDay också ett antal alternativa MediYoga övningar. Övningarna kan hjälpa dig med din rörlighet, balans och så klart att finna lugnet – något vi alla behöver då och då.

 

 

Du kan även redigera din profil, läsa mer om MS och strategier, kontakta Novartis och dela appen till vänner och via sociala medier.

 

DayByDay iPhone

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 DayByDay iPhone 

Du kan också ladda ner appen genom att klicka på bilden ovan

 

DayByDay Android

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 DayByDay Android 

Du kan också ladda ner appen genom att klicka på bilden ovan


SE1605482160

Uppdaterad: 01-07-2016