DayByDay

DaybyDay är en app för iPhone och Android, speciellt framtagen för dig som lever med MS. Appen är ett verktyg med dagboksfunktion som gör det enkelt för dig att registrera din hälsostatus över tiden, du kan även skapa ett diskussionsunderlag att ta med dig till nästa läkarbesök.

Det är inte alltid enkelt att minnas hur den gångna tiden varit och hur din hälsostatus förändrats. DaybyDay gör det enkelt för dig att dagligen fylla i information om din hälsa, så att du får ett lättöverskådligt underlag att diskutera tillsammans med din läkare.

Som komplement till din personliga hälsodagbok innehåller DaybyDay också en digital dosett som ger dig en enkel överblick över när du ska ta dina mediciner. I appen kan du också spara information om dina vårdkontakter. Du lägger enkelt in ditt eget MS-team med logoped, läkare, sjukgymnast, m.fl . DaybyDay kan påminna dig om när du har nästa läkarbesök inbokat eller när du har en telefontid med någon i ditt team. I appen kan du också spara alla kontaktuppgifter så att de finns tillgängliga om du eller någon i din närhet behöver kontakta dem.

Eftersom rörelse och träning är en viktig del av hälsan innehåller DaybyDay också ett antal alternativa MediYoga övningar. Övningarna kan hjälpa dig med din rörlighet, balans och så klart att finna lugnet – något vi alla behöver då och då.


Du kan också ladda ner appen genom att klicka på bilden ovan


Du kan också ladda ner appen genom att klicka på bilden ovan

SE1605482160, Uppdaterad: 17-05-2016