Donna Sullivan / USA

”Mod är inte alltid att ryta. Ibland är mod den tysta rösten i slutet av dagen som säger: Jag kommer att försöka igen i morgon".- Mary Anne Radmacher

Som en social sekreterare och vårdgivare i hennes privata liv, förstår Donna hur bemyndigande och behjälpligt ett bra socialt nätverk kan vara. Hon är en passionerad författare, bidrar till flera bloggar och har deltagit i många initiativ i det internationella MS samfundet. Hon har familj och nära vänner som lever med MS och hon bryr sig om sin unga dotter som kämpar med Ehlers Danlos syndrom. Donna har över arton års erfarenhet av media och kommunikation efter att ha arbeta i radio, tidningar och tv. Hon älskar att resa, spendera tid på stranden och omfamna vardagliga äventyr med sin man, tre barn och ett menageri av husdjur.

*MSliv bloggare får rimlig ekonomisk kompensation för den tidsåtgång att skriva blogginlägg. Betalningar till bloggare påverkar inte på något sätt deras skrivande, åsikter och perspektiv på livet med multipel skleros.