Titti Juhlin Sverige

Vid en tjärn, nära Söderåsen, mitt i naturen, bor jag tillsammans med min man, son, hundar och hästar. Jag fick min MS-diagnos 2001.

Jag och MS är väl inga bästisar direkt då dess nyckfullhet ständigt överraskar mig. Jag brukar tänka att vi accepterar varandra och gör det bästa av situationen. Vi har kamperat ihop några år och kommer att följas åt resten av livet. Tidigt bestämde jag mig för att inte låta MS styra mitt liv utan göra det bästa av situationen. Detta har inte alltid varit lätt, men genom mitt sätt att tänka och agera så är jag idag nöjd med mitt liv.

Jag arbetar som Talpedagog på Elevhälsa & Stöd i kommunen där vi bor, ett arbete jag verkligen trivs med. Arbetskamrater, rektorer och chefer har varit till stor hjälp för att se till att min arbetsmiljö fungerar och är anpassad efter mina förutsättningar. 

Strategier är för mig viktigt. Jag har under åren med MS utvecklat många olika strategier för att klara vardagen och utmaningar. Min blogg handlar om hur jag mitt i livet, lever mitt liv så bra jag bara kan, tillsammans med min älskade familj och underbara vänner.

 

*MSlivs bloggare får rimlig ekonomisk kompensation för den tidsåtgång att skriva blogginlägg. Betalningar till bloggare påverkar inte på något sätt deras skrivande, åsikter och perspektiv på livet med multipel skleros.