Låt hjärtat vara med! Tänk, känn och lyssna med hjärtat.

Sista tiden har det varit stort fokus på hjärtan.  Bland annat så ha vi firat "alla hjärtans dag". Jag tycker det är fint med alla hjärtan och det är en mysig tid. Vi bryr oss om varandra och sprider kärlek. Även om jag kan tycka att vi borde göra det oftare.

 Hjärtat på bilden har jag själv gjort på stranden i Torremolinos, som jag besökte i januari. Det tog ett tag innan jag fick till det. Vågorna kom och sköljde bort hjärtat om och om igen. Sandalerna blev dyngsura och jag hade sand överallt. Men vem har sagt att det ska vara lätt?

Det var ett kallt Andalusien som jag besökte. En del sa att det inte hade varit så kallt på 90 år, en del sa 60 år. Kallt var det i varje fall, men det var inte halt och inte någon snöslask. Vilket gjorde att jag kunde promenera långa sträckor efter stranden och bara njuta. Jag tror att korna känner ungefär så på våren när de blir utsläppta på ängen. Frihet och lycka.

Det är något visst med havet, något läkande och något respektingivande. Naturen är helande och bara om vi stannar upp, andas och ser oss omkring, så märker vi det. Ljuset och våren är på väg. Vi har en fin tid att se fram emot.  Passa på och ta alla tillfällen att njuta av solen.

  • Andas in det varma solljuset och andas ut det kalla och mörka. Följ andetaget hela vägen in och hela vägen ut. Känn hur det varma solljuset sprider sig och tinar upp din kropp.

Här har en gnagare varit framme och lämnat ett kärleksfullt meddelande. Jag undrar om han var medveten om det?

"Många förstör sin semester genom att göra för mycket medan de gör ingenting."
Konrad Klein

Sat Nam
Anette

SE1703610528

Skrivet av: Anette Hansson

Du+