Meditation

Jag är så tacksam över att ha yoga, meditation, breathwalk, qigong och mindfulness i mitt liv. Jag har redskap att ta till när de svarta tankarna kommer eller när kroppen skriker i falsett och gör ont. 

Det börjar bli mörkare nu och vargarna skriker högre och högre och vargtimmarna blir längre och längre. Jag väntar på att solen skall gå upp och mardrömmarna ska försvinna.  

Så kommer solen och allt känns bättre. Tankarna finns där men jag har stuvat in dem längst in i hjärnan, på en mörk plats. Jag försöker fokusera på solen, vinden, värmen och livet.

Det går bra. Jag känner att jag får energi. För varje djupt yogaandetag får jag mer och mer energi.

Jag lever i min yogabubbla, den hjälper mig som den alltid gjort. Yogan hjälper mig att somna på kvällen och hitta ett lugn på dagen. Yogan hjälper mig fokusera. Just nu kanske jag inte gör ett helt yogaprogram, utan jag gör en övning lite då och då. Jag koncentrerar mig på den yogiska andningen och försöker vara här och nu. Yogan är en vän som jag kan lita på. Den finns där, jag har den och kan ta fram den när jag behöver den. I över tjugo år har yogan funnits i mitt liv och jag gör precis som jag och min kropp vill med yogan. Jag är lycklig att jag funnit kraft i yogan.

 

"Börja nu att leva och räkna varje dag som ett liv för sig."
Lucius Annaeus Senica

 

Sat Nam
Anette

 

 

 


Skrivet av: Anette Hansson

Du+